Το Mother Toddler πρόκειται για την ανακάλυψη της μουσικής από το μωρό μαζί με το γονιό του. Εδώ δίνεται το έναυσμα στο μωρό να αρχίσει να αντιλαμβάνεται το ρυθμό και τη μελωδία, μέσω ποικίλλων δραστηριοτήτων και να αρχίσει να μπορεί να χειρίζεται τη φωνή του και το σώμα του ως μουσικά όργανα. Απευθύνεται σε παιδιά από 1.5 έως 4 χρονών και η παρουσία του γονέα είναι απαραίτητη.

Το μάθημα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τις απαραίτητες προδιαγραφές για βρέφη, ώστε οι μικροί μας μουσικοί να μπορούν να απολαύσουν κάθε στιγμή δημιουργίας!

Γονείς και μωρά γίνονται συμμαθητές και δημιουργούν ένα τμήμα γεμάτο μουσική, χορό, δημιουργία… Ένα τμήμα πολλά υποσχόμενο που συνεχώς μεγαλώνει και μετατρέπεται σε μια μοναδική μουσική παρέα!!

Γονείς είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία μαζί με το παιδί σας;

 

Ο άνθρωπος, από όταν είναι έμβρυο, ακούει τα τραγούδια και τους ήχους του περιβάλλοντός του. Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα πρώτα στοιχεία που αναγνωρίζουν τα μωρά είναι η φωνή των γονιών τους.

Ακόμα και όταν γεννιούνται, γίνονται πολύ χαρούμενα όταν ενώνονται οι φωνές σας στο τραγούδι, όπως και όταν παίζετε μαζί μουσική!

Μην στερήσετε την ευκαιρία στα μικρά σας παιδιά να δημιουργήσουν μαζί σας μουσική και αποφασίστε να περάσετε ευχάριστα και μουσικά τα απογεύματά σας!

Κλείστε δυο θέσεις, για το παιδί σας και για εσάς, για να απολαύσετε μαζί τη χαρά της δημιουργίας!

Δηλώστε συμμετοχή


155