Αναγνωρισμένο Ίδρυμα Εκπαιδευτικής και Καλλιτεχνικής Δράσης

Στο Νέο Ωδείο Έδεσσας έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αναγνωρισμένο πτυχίο ή δίπλωμα στα όργανα και στα θεωρητικά, ισότιμου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Σας παρέχονται 2 βασικές κατευθύνσεις:

  1. Επαγγελματική κατεύθυνση
  2. Ερασιτεχνική κατεύθυνση, με σύγχρονες μεθόδους, ώστε να γνωρίσουν το μαγευτικό κόσμο της μουσικής άνθρωποι όλων των ηλικιών, τόσο στη θεωρία όσο και στα όργανα.

Τα μαθήματα του Ωδείου διδάσκονται από καθηγητές υψηλού κύρους και μεγάλης εκπαιδευτικής εμπειρίας, με πλούσια καλλιτεχνική και διδακτική πορεία.

Ο μαθητής απολαμβάνει στο Ωδείο τη μουσική ως έκφραση του μουσικού, αλλά και του κοινωνικού γίγνεσθαι. Το Ωδείο διοργανώνει μαθητικές συναυλίες, ώστε ο κάθε μαθητής -ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας- να έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί σε κοινό. Ο μαθητευόμενος μουσικός έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ακόμα και σε μουσικά σύνολα και να εντάσσεται από μικρός σε μια μουσική ομάδα. Παράλληλα, στο Νέο Ωδείο Έδεσσας διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια- διαλέξεις, που είναι ανοιχτά για το φιλόμουσο κοινό.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Ωδείο μας είναι το πλούσιο ιστορικό επιτυχιών, με διακρίσεις όπως πτυχία, διπλώματα και βραβεία, αλλά και η εγγυημένη επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε μουσικές σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

violin-musical-instrument-music-sound